Avís legal

Identificació

Aquesta pàgina web és propietat de l’Associació Social i Territorial del Cabrerès (ASTC), amb les següents dades d’identificació:

Adreça: Major, 108 – 08511 L’Esquirol – Barcelona
CIF: G66218512
Correu electrònic: info@cabreresmm.com

Condicions d’ús i responsabilitats

L’accés a aquesta pàgina és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o faci ús del mateix adquireix la condició d’Usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.

L’Usuari és el responsable del bon ús en general de la pàgina, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que, si s’escau hagi de proporcionar per accedir-hi, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment puguin considerar contràries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret a impedir l’accés total o parcial al seu lloc web o a algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el que preveu aquestes condicions d’ús, eximint el titular de la pàgina de qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.

Sense previ avís, el titular de la pàgina es reserva el dret a fer els canvis i revisions que consideri oportuns en el seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny de la pàgina.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

El programari, el disseny, el codi font i tots els continguts de la pàgina www.cabreresmm.com com ara textos, inclosos els Avisos Legals, fotografies, logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen al titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, estant protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.

L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquesta pàgina o qualsevol altra activitat similar, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització del titular de la pàgina. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquesta pàgina atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega d’aquest contingut i l’ús privat del mateix, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.

Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració original o continguts de la pàgina.El titular de la pàgina vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, de manera que, si consideres que aquest lloc pot estar vulnerant, contacta amb nosaltres a través de qualsevol de les dades de contacte indicats a l’apartat “Identificació”.

Enllaços (links)

Per tal de facilitar l’accés a pàgines web que el titular de la pàgina considera que poden ser d’interès per a l’Usuari i la titularitat no li pertanyen, poden proporcionar enllaços a les mateixes, sense que pugui fer-se responsable dels continguts, del funcionament de la web enllaçada, o de possibles danys que poguessin ocasionar-de l’accés o ús de la mateixa, de manera que l’usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que poguessin derivar-se de tal accés.

Els enllaços d’altres webs a la del titular de la pàgina està prohibida sense prèvia autorització. En qualsevol cas, el titular de la pàgina declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar a l’Usuari per l’accés i ús de la pàgina que hagués facilitat l’enllaç.

Llei aplicable i jurisdicció

La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l’accés i ús d’aquest lloc web. Sense perjudici del que s’estableixi imperativament per a casos especials i especialment respectant la legislació de consumidors i usuaris, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre’ls, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Vic.

  • Patrocinadors oficials

  • Patrocinadors

  • COMUNICAT OFICIAL

    DEGUT A LA BAIXA PARTICIPACIÓ D’ENGUANY, L’ORGANITZACIÓ HA PRES LA DECISIÓ D’ANUL·LAR L’EDICIÓ 2019 DE LA CABRERÈSMM.

    LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUEST FET PUGUI OCASIONAR.

    MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!