Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: Associació Social i Territorial del Cabrerès (ASTC)
Adreça: Major, 108 – 08511 L’Esquirol – Barcelona
CIF: G66218512
Correu electrònic: info@cabreresmm.com

Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?

El tractament de les dades que demanem a la inscripció de la cursa, té per objecte la creació d’un registre personal que t’acredita com a participant de la cursa i està associat a un número de dorsal a tal efecte de poder-te identificar en qualsevol moment. La finalitat del tractament és la de gestionar la inscripció a la cursa i mantenir-te informat de qualsevol novetat o incidència que com a participant hagis de saber. Així mateix, quant ens ho hagis autoritzat, també hi haurà la finalitat d’enviament de publicitat, promocions relacionades amb els serveis i productes que oferim a través de correu electrònic.

Les dades personals proporcionaes es conservaran mentre no ens sol·licitis la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el teu consentiment en el moment en què realitzis la teva inscripció a la cursa.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les teves dades personals seran tractades pel responsable del tractament, cedint-les només en els supòsits previstos legalment.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots exercir accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets esmentats anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@cabreresmm.com.

  • Patrocinadors oficials

  • Patrocinadors

  • COMUNICAT OFICIAL

    DEGUT A LA BAIXA PARTICIPACIÓ D’ENGUANY, L’ORGANITZACIÓ HA PRES LA DECISIÓ D’ANUL·LAR L’EDICIÓ 2019 DE LA CABRERÈSMM.

    LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUEST FET PUGUI OCASIONAR.

    MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!