Voluntaris

Voluntari -ària

“Ésser voluntari o voluntària implica dedicar una part del temps lliure a fer gratuïtament una acció al servei de la comunitat.

Aquesta activitat es concreta dins una entitat o associació i es porta a terme per voluntat pròpia amb l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat.

Sabeu que a Catalunya, el voluntariat té una gran vitalitat i es calcula que unes 670.000 persones, un 13,1% de la població catalana més gran de 16 anys, fa accions d’aquesta mena.”

T’agradaria formar part de l’equip de voluntaris de la CabrerèsMM?

La vocació, l’entusiasme i l’orgull dels centenars de voluntaris de la CabrerèsMM han fet possible que durant aquests anys existeixi una comunió absoluta entre tots plegats perquè es pugui organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.

Cadascun dels voluntaris que hi participeu o que heu passat el relleu a d’altres, o els més recents, us heu convertit en còmplices de l’esperit iniciat pels pioners d’aquesta pedalada i així heu mantingut el batec permanent d’aquesta festa major de la primavera als nostres pobles.

De forma individual i col·lectiva, l’enigma, el misteri, el secret més ben guardat de la CabrerèsMM sou vosaltres.

Si vols formar part d’aquesta gran família, deixa’ns les teves dades i en breu ens posarem en contacte amb tu. Moltes gràcies!  • Patrocinadors oficials

  • Patrocinadors

  • COMUNICAT OFICIAL

    DEGUT A LA BAIXA PARTICIPACIÓ D’ENGUANY, L’ORGANITZACIÓ HA PRES LA DECISIÓ D’ANUL·LAR L’EDICIÓ 2019 DE LA CABRERÈSMM.

    LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUEST FET PUGUI OCASIONAR.

    MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!