La 4a Cabrerès Marató de Muntanya by Sport estrena recorregut !

La 4a Cabrerès Marató de Muntanya by Sport estrena recorregut !

La 4a edició de la Cabrerès Marató de Muntanya by Sport es celebrarà el 21 d’octubre de 2018, la nova data que la direcció de cursa va escollir per tal d’incloure la prova en el programa del CollsacabraViu un ambiciós programa d’activitats entorn a la muntanya i que tenen lloc al Collsacabra durant tot el mes d’octubre.

Dissabte 6 d’octubre, i coincidint la posada en marxa de les primeres activitats del CollsacabraViu, es va presentar la prova a l’Esquirol.
La CMM coorganitzada per ASTC (Associació Social i Territorial Cabrerès) i Diari Sport presenta en la seva 4a edició un nou recorregut,en la modalitat de marató, mantenint els 42,470km i 1700m de desnivell. els Durant l’acte de presentació el director de la prova, Àlex Montanyà, explicava que: “el nou recorregut serà molt més tècnic i amb molt més corriol, es puja dos cops a la Serra de Cabrera, primer al Santuari i llavors al Pla d’Aiats”. La CMM ofereix també la distància de mitja marató amb 21,300km i 900m de desnivell.

L’ascenció al cim de Cabrera i conseqüent pas pel Santuari de la Mare de Déu de Cabrera són els punts àlgids i més emblemàtics de la cursa. És fins a aquest punt que ambdues proves comparteixen recorregut. A partir d’aquí els dos recorreguts es separen per retrobar-se de nou a Cantonigròs i fins a l’Esquirol, on comença i finalitza la prova.
La que va ser guanyadora femenina de la marató en la 3a edició del a CabrerèsMM, l’atleta local Isabel Illamola, assegurava dissabte tenir curiositat per conèixer el nou recorregut, i poder així gaudir de noves rutes pels inigualables paisatges del Collsacabra.

  • Patrocinadors oficials

  • Patrocinadors

  • COMUNICAT OFICIAL

    DEGUT A LA BAIXA PARTICIPACIÓ D’ENGUANY, L’ORGANITZACIÓ HA PRES LA DECISIÓ D’ANUL·LAR L’EDICIÓ 2019 DE LA CABRERÈSMM.

    LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUEST FET PUGUI OCASIONAR.

    MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA!